שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

07/05/2013 | 17:36 | מאת: אור

שלום דוקטור לפני כ 3 שנים נדבקתי בשפעת חזירים עכשיו אני חולה שוב יש לי חום וכואב לי הגרון כאב חזק מאוד שיעול חזק נזלת עייפות ייתר יש מצב שאני חולה שוב בשפעת החזירים תודה אור

שלום אור, אין זה סביר שנדבקת שוב באותו זן של נגיף (כגון 'שפעת החזירים' שפקדה בשנת 2009 את ישראל) שגרם לך לתחלואה לפני 3 שנים. הרבה בריאות אפי

07/05/2013 | 19:31 | מאת: אור

יש לשפעת חזירים כמה זנים ? אני לא מרגיש טוב בכלל יש לי סחרחורות מטורפות וכאב גרון חזק מאוד ויש לי חום יש לי ממה לדאוג ? ועם זה לא שפעת חזירים מה זה יכול להיות ?

מנהל פורום שפעת