חיסון שפעת חזירים לפני כשנתיים

דיון מתוך פורום  שפעת

09/01/2013 | 22:39 | מאת: יהודה

שלום רב, לפני כשנתיים לקחתי את בני (17) לחיסון שפעת חזירים. כיום הוא חייל, ובבסיס בוצע חיסון רק לבעלי רקע רפואי. (כלומר הוא לא חוסן - כי בריא בדרך כלל) השאלה - האם החיסון שניתן לשפעת חזירים לפני כשנתיים יעיל גם היום ? אני מתכוונן ספציפית לשפעת חזירים או שמה גם הזן הזה של החזירים משתנה משנה לשנה. בתודה יהודה

שלום יהודה, חיסון כנגד שפעת ('החזירים' או כל אחת אחרת) שניתן לפני כשנתיים לא נחשב כיעיל היום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת