נגישות
נגישות

סיכון הדבקה לתינוקות מחיסון תרסיס פלומיסט

דיון מתוך פורום  שפעת

02/01/2013 | 14:14 | מאת: shi

ד"ר שלום, ברצוני לחסן את 2 הילדים הגדולים (בני 4ו -7) בחיסון נגד שפעת בתרסיס. מה הסיכון להדבקת הילד הקטן - תינוק בן 3 חודשים- ממגע עם הילדים המחוסנים מכיוון שמדובר בנגיף מוחלש ? כמו כן האם האם המניקה יכולה להתחסן באמצעות החיסון המומת ? בתודה שי

שלום SHI, 1. הדבקה של תינוקך בנגיפי השפעת המוחלשים (שנכללים בתרסיס החיסון המיועד לשני ילדייך הגדולים) איננה סבירה. 2. אשה מניקה יכולה להתחסן בתרכיב השפעת המומת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת