אי קולי

דיון מתוך פורום  שפעת

08/02/2012 | 18:13 | מאת: אורי

אפי שלום בהמשך להתכתבות נמצא אי קולי מהזן הלא טוב . כך נאמר לי . שיש איקוחי חיובי ויש שלילי בבדיקה היה כתוב species ecoli ומתחת היה רשום Senstive to ושם אשימת אנטביוטקה כנגד . שמה שאני לוקח בכדורים זה הלבפולקסיטן . כמה שציינתי התחלתי בסוג אחר שנקרא amicasin 1000 מילגרם בשתי זריקות , הפסקתי עברתי לכדור , כרגע חמשיה ימים על הכדור 500 מילגרם ליום כשביום הראשון לקחתי 1000 , סהכ ימי אנטביוטיקה מכל הסוגים 6 השאלה היא מה המינון שכדאי ולכמה ימים ? נאמר לי חמש. ובנוסף , האם צריך לחכות בין סיום האנביוטיקה לבין ביצוע בדיקה נוספת לראות כי הכל תקין

שלום אורי, אכן, יש סוגים שונים של חיידקי 'אי. קולי', אבל כפי שכבר כתבתי לך מספר פעמים בימים האחרונים א י ן בידי נתונים כדי להשיב על שאלותייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת