שעלת

דיון מתוך פורום  שפעת

01/02/2012 | 22:17 | מאת: luna

הגיעו תוצאות מעבדה לשעלת BORD.PERTUSSIS IgG Borderline BORD.PERTUSSIS IgM NEGATIVE BORD.PERTUSSIS IgA NEGATIVE צילום איני יכולה לעשות, מכיוון שנמצאת בשבוע 36 להריון. האם הערכים אכן מעידים על שעלת? רופא המשפחה התחיל לפני יומיים בטיפול במוקסיפן (לפני שהיו התוצאות הנ"ל). במידה ואכן מדובר בשעלת, האם עלי להחליף את סוג האנטביוטיקה? האם האנטיביוטיקה לטיפול בשעלת אפשרית בהריון? תודה וכל טוב

שלום LUNA, תוצאות הבדיקות שצרפת א י נ ן תומכות בקיומה של מחלת השעלת אצלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת