הרפס - המשך

דיון מתוך פורום  שפעת

22/12/2011 | 07:16 | מאת: נטלי

ד"ר, שלום, תודה על התשובה המהירה. אני מכירה ש- IgG חיובי בבדיקה מצביע על הידבקות בעבר... לכן לא מבינה למה אתה אומר שאין עדות להידבקות בהרפס בעבר. צריך לצייו כי את הבדיקה עשיתי בהריון..אשמח לקבל הסבר... תודה.

שלום נטלי, ה- IgG להרפס בשאלה שלך לא תואר כ"חיובי". הרבה בריאות אפי

22/12/2011 | 09:18 | מאת: נטלי

בדף הפורום זה מופיע נכון. חששתי שאולי אצלך לא רואים נכון. אז מה התשובה? האם יכולים להיות סימנים ופצעים נסתרים בתוך הגוף? ולא יופיע בדרך המקובלת של פצעים בפה וכד'? הרי סימן שחליתי ולא היו הסימנים המקובלים... תודה :-) נ.ב. אני ילדתי, אז לא צריך להתייחס לנושא של ההריון...הכוונתי שאולי נושא ההריון השפיע על תוצאת הבדיקה. מה שלא נראה לי סביר, כמובן...

מנהל פורום שפעת