NTSI - חומרים אנטי בקטריאלים

דיון מתוך פורום  שפעת

03/11/2011 | 15:36 | מאת: דני

קראתי על חברת NTSI שמייבאים ננו טכנולוגיה שאיתה מיישמים ציפויים אנטי בקטריאלים. כלומר, כל סוג תשתית שמבוצע בה הציפוי הופך לאנטי בקטריאלי. הטכנולוגיה נראית רצינית מאוד, זכתה בהרבה פרסים בינלאומים ונראה כי עושים בטכנולוגיה שימוש בבתי חולים ברחבי אירופה, למה לא עושים שימוש בארץ בבתי חולים, הרי שבתי החולים בארץ זה לא בדיוק הדבר הכי סטרלי בעולם?

03/11/2011 | 15:42 | מאת: רעות

שלום דני, שאלה מעניינת שאותה כדאי להפנות ישירות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת