בהמשך לתגובתך התוצאות המדוייקות של cmv

דיון מתוך פורום  שפעת

01/11/2011 | 20:18 | מאת: לחוצה במקצת....

cmv igm pos-בשיטת elfa-vidas בשיטת ליאזון גם חיובי cmv igG -positive> 2.5 positive> 1.8 borderline: 0.4-1.8 negative: 0-0.4 avdt (עבידיות) 0.63 תודה רבה וערב טוב.....

שלום לחוצה במקצת, על סמך התוצאות שצרפת אין ביכולתי לדעת בוודאות האם הדבקתך ב- CMV אירעה במהלך הריונך או לפני תחילתו. את מוזמנת להתייעץ על נושא מורכב זה גם עם מומחי המרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת