חיסון נגד שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

11/10/2011 | 20:37 | מאת: זהבית

ביום ראשון 9.10.11 קיבלתי חיסון נגד שפעת בקופ"ח מכבי. למחרת גיליתי כתם אדום גדול במקום שהזריקו לי וזה גם היה נפוח. ניגשתי לחדר אחיות ואמרו לי לשים קומפרסים. הנפיחות אמנם ירדה לי אבל הכתם האדום נשאר כפי שהיה. מה לעשות? אודה על תשובתך בהקדם.

11/10/2011 | 21:31 | מאת: לזהבית

חשבת על זה שתרופה בלתי מחויבת, שעושה לך כזה דבר בגוף - אולי לא כדאי לקחת?

12/10/2011 | 00:30 | מאת: לזהבית

אין מה להתרגש. כתם אדום יעבור תוך כמה ימים. שפעת הורגת כל שנה מאות אלפים בעולם.

שלום זהבית, אני ממליץ לך להמתין מספר ימים: סביר שבמהלכם הכתם האדום יעלם. אם לא- מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת