חיסון שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

09/10/2011 | 21:41 | מאת: אסתי

האם החיסון המפוצל מכיל אגו'בנט ותימרוסל? האם מומלץ לחסן בחיסון זה ילד בן 4 ו-8 חודשים? האם יש בארץ מספר חברות המשווקות חיסון זה? מה המינון המומלץ? שנה טובה וגמר חתימה טובה לדר הלפרין ולבני ביתו

שלום אסתי, 1. לפי מייטב ידיעתי אף אחד מחיסוני השפעת שיובאו השנה ארצה איננו מכיל אגו'בנט ותימרוסל. יחד עם זאת, אינני מכיר עדיין את השמות המסחריים של כל התכשירים הללו. 2. משרד הבריאות ממליץ להתחסן רק מגיל חצי שנה ומעלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת