חיסון עונתי לחורף הקרוב

דיון מתוך פורום  שפעת

04/09/2011 | 01:59 | מאת: דני

שלום, ידוע נגד אילו זנים של שפעת החיסון לחורף הקרוב אמור להגן? האם יש הבדל בינו לבין החיסון שניתן בחורף שעבר? ידוע מתי קופות החולים יתחילו לחסן את האוכלוסיה?

שלום דני, חיסון השפעת שיעמוד השנה לרשותנו הינו זהה בהרכבו לחיסון של השנה שעברה. לפי הנחיות משרד הבריאות ההתחסנות אמורה להתחיל ב- 2.10.11. הרבה בריאות אפי

04/09/2011 | 18:36 | מאת: עופרה

1. אם הרכב החיסון לשפעת השנה זהה לזה של השנה הקודמת, האם יש צורך להתחסן השנה גם למי שהתחסן לפני שנה? 2. האם יש עדיין בעולם שפעת החזירים? 3. למי מומלץ ולמי לא מומלץ להתחסן השנה?

05/09/2011 | 02:00 | מאת: דני

צריך לקבל את החיסון בחורף הקרוב או שהוא מחוסן עדיין?

מנהל פורום שפעת