דחוף-חושבת שיש לי תסמיני שפעת מיתוש אסיאתי

דיון מתוך פורום  שפעת

26/07/2011 | 07:28 | מאת: דליה

אני צריכה לנסוע מחר אח"הצ לטיול בחו"ל לאירלנד לשבוע. לפני מספר ימים היו לי גרודים חזקים מעקיצות ברגלים(עדין יש סימנים וקצת גרד) . לפני שלושה ימים התחלתי עם כאבי ראש, אח"כ כאבי שרירים וחום. האם לדעתך אפשר לנסוע כך לחו"ל אם אני לוקחת משככי כאבים וחום. מאד לא רוצה לקלקל לבעלי את הטיול לו חכה זמן רב.

שלום דליה, לא בהכרח יש קשר סיבתי בין עקיצות היתושים שלך לבין ה'מחלה דמוית השפעת' שממנה את סובלת עתה, אך בין ההסברים למחלתך (בעונה זו של השנה בישראל) יש לשקול אפשרות של 'קדחת מערב הנילוס' (WNF) שכן מועברת דרך עקיצת יתושים. הרבה בריאות אפי

26/07/2011 | 19:00 | מאת: דליה

מנהל פורום שפעת