שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

20/03/2011 | 22:46 | מאת: מרי סדיס

2 בנות שלי אחת בהריון מתקדם והשנייה בתחילת ההריון היו במגע עם חולה בשפעת החזירים , כמובן ללא ידיעתן, איך אפשר לבדוק אם נדבקו? הנייד שלי 054-6526736

שלום מרי, כאשר מישהו מפתח תסמינים של 'מחלה דמוית שפעת', ניתן לבצע אצלו משטח לוע-אף ייעודי לנגיף שגורם למחלה זו. הרבה בריאות אפי

21/03/2011 | 08:40 | מאת: מרי סדיס

תודה על התייחסותך המהירה. לאשא בהריון , צריך לעשות בדיקה לפני שמפתחים תסמינים? מה אפשר לעשות עם אשא בהריון נדבקת? יש לי בת בחודש 9 ובת בחודש 2

מנהל פורום שפעת