מרווח בין חיסוני ילד

דיון מתוך פורום  שפעת

15/03/2011 | 11:39 | מאת: shime

ד"ר הלפרין שלום חיסנתי את בן השנתיים לפני חודשיים בחיסון העונתי נגד שפעת. האם עדיין ניתן לחסנו כיום במנת החיסון השנייה ? כמו כן האם ניתן לחסנו בעת דלקת אוזנים קלה? תודה שמי

שלום שמי, 1. עדיין ניתן לתת לילדים את 'חצי המנה' השניה כנגד השפעת. 2. דלקת אוזניים קלה ללא חום איננה מהווה הורית-נגד לקבלת החיסון. הרבה בריאות אפי

17/03/2011 | 11:49 | מאת: שמי

תודה על תשובתך. האם יהיה נבון להשלים כיום את המניה השנייה גם לבן השני ( בן 5 ) אשר קיבל המחצית הראשונה דרך האף לפני חודשיים? בברכה שמי

מנהל פורום שפעת