זיבה

דיון מתוך פורום  שפעת

09/03/2011 | 07:46 | מאת: דנה

שלום, האם לאחר מין אוראלי (כ-3 ימים) לקחתי את הכדורים לזיבה (אלו שלוקחים 4 בבת אחת) כטיפול מונע זה באמת אפקטיבי למרות שלא הופיעו תסמינים ואולי החיידק עוד בדגירה? ובאותו הקשר האם 2 מנות של רוצפין לוריד ואופלודקס מספיקות לטיפול בזיבה גם בגרון תודה מראש

שלום דנה, 1. אם לאחר שביצעת מין אוראלי לא מוגן במישהו שיש שלו זיבה בדרכי המין לא נדבקת בזיבה בגרון- אז ייתכן שהטיפול האנטיביוטי המניעתי שלקחת עזר. 2. בהיעדר מידע מספק על רגישות החיידק הנ"ל לאנטיביוטיקות השונות אינני יכול לדעת האם 2 מנות של רוצפין לוריד ואופלודקס (לכמה זמן?) הן מספיקות לטיפול בזיבה בגרון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת