עבודה בנושא חיסונים

דיון מתוך פורום  שפעת

25/02/2011 | 09:00 | מאת: אבי בן עיון

שלום דר' אפי. במסגרת לימודי לתואר ראשון בכלכלה, אני מבצע עבודת סמינריון בנושא. אשמח לקבל קישור לסקר עצמו שנערך וכול הממצאים שנבדקו.

שלום אבי, לא ברור לי משאלתך באיזה סקר אתה מעוניין. הרבה בריאות אפי

27/02/2011 | 18:17 | מאת: אבי

שלום דר' הלפרין. זהו מאמר שפורסם בהארץ כפי שמופיע: האם לדעתך ניתן להגיע לסקר בכדי לאמת נתונים אותם קיבלתי בעקבות הסמינריון סקר: רבע מהישראלים לא יתחסנו נגד שפעת החזירים מהסקר שהזמין משרד הבריאות עולה עוד כי הישראלים חוששים מהשפעת, ויעדיפו להגיע לחדר מיון אם יפתחו סימני שפעת. הנשאלים אינם מרוצים גם משמה של המחלה

מנהל פורום שפעת