חיסון לילד

דיון מתוך פורום  שפעת

23/02/2011 | 10:38 | מאת: גילה

האם כדאי עדיין להתחסן נגד שפעת? האם השפעת במגמת ירידה? כל שנה אנחנו מתחסנים, אך השנה ויתרנו וכעת אני לחוצה. האם הנחתי נכון, כי אחרי פברואר כבר אין כ"כ אפשרות להידבק, כי זה שיא החורף?

שלום גילה, 1. שכיחות מחלת השפעת נמצאת בימים אלו בירידה, אך היא עדיין לא נעלמה לחלוטין מארצנו. 2. החיסון כנגד שפעת מוריד את הסיכוי של המתחסן לחלות במחלה זו מצד אחד, אך יש לו גם תופעות לוואי אפשריות מצד שני, וכל אדם צריך לשקול האם 'כדאי' לו להתחסן או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת