כאבי גרון ושפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

20/02/2011 | 17:31 | מאת: אבי

שלום, רציתי בבקשה לשאול אם שפעת יכולה לגרום גם לכאבי גרון. יש לי כאבי גרון חזקים, חולשה, חום וכו', ועשו לי משטח גרון. נתנו לי גם אנטיביוטיקה, אבל אמרו לי לחכות איתה ולא לקחת, ולראות קודם מה תוצאות המשטח. אבל תוצאות המשטח יגיעו בעוד כשלושה ארבעה ימים. אני, הדיוט, תמיד חשבתי שכאבי גרון חזקים וקושי בבליעה, מעידים על דלקת גרון ועל זיהום חיידקי. האם גם שפעת יכולה לגרום לכך? תודה

שלום אבי, כאב גרון הוא אחד התסמינים האופיניים למחלת השפעת, אך כמובן שגם זיהומים אחרים (ובמיוחד זה שנגרם ע"י חיידק הסטרפטוקוקוס מקבוצה A) יכולים לגרום לתסמין זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת