שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

20/02/2011 | 14:52 | מאת: סו

בעלי חולה כבר 5 ימים בשפעת, חום גבוה ( עד 39.5) יורד לאחר נטילת אקמול וכדומה ולאחר כמה שעות שוב עולה. רופא בדק אותו אתמול ואמר שהריאות נקיות, והגרון קצת עם אודם ושזה שפעת (אולי חזירים אולי שפעת רגילה) , שאלתי האם נורמלי שכבר חמישה ימים וזה עדין לא עובר? חוץ מהחום יש לו חולשה, ושרירים קצת כואבים. כמה ימים יכול להמשיך ? אני בכל זאת קצת מתחילה להיות מודאגת. עלי לציין שאין לו נזלת וגם שיעול יש לו אבל ממש לא רציני. אשמח לקבל תגובתך.עד כמה ימים יכולה להמשך השפעת?

שלום סו, במחלת השפעת ('חזירים', עונתית או אחרת) אין זה נדיר שהחום נמשך 5 ימים ואפילו יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת