סטאפילאקוקוס

דיון מתוך פורום  שפעת

12/02/2011 | 06:01 | מאת: שחק דוד

תודה על התשובה.שוחררתי מבית החולים עם המלצה לאנטיביוטיקה לוריד לשלושה חודשים בפיק ליין .האם אין תחליף בכדורים לארדוניל.

שלום שחק דוד, כדי לענות על שאלתך אני זקוק: 1. ל'אנטיביוגראם' המלא של החיידק (רשימת כל האנטיביוטיקות שאליהן הוא רגיש או עמיד). 2. לשם הגנרי של התרופה ארדוניל (דהיינו של החומר הפעיל שבה). הרבה בריאות אפי

12/02/2011 | 19:26 | מאת: שחק דוד

.כפי שכתבתי שוחררתי עם orbenil 12gr ביום +rifamfin 600mg ביום.שאלתי האם יש לאורבניל תחליף ככדור.

שלום שחק דוד, לאורבניל שניתן דרך הוריד יש תחליף דומה שניתן דרך הפה אך תחליף זה נחשב לפחות יעיל בריפוי אוסטיאומיאליטיס. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת