שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

26/01/2011 | 13:42 | מאת: אריק

אני מושתל לב כ 20 שנה,באוקטובר לקחתי כמו בכל שנה את חיסון השפעת,לפני כ 3 שבועות חום מעל 39 שיעול טורדני גרון מלא,שבועיים טופלתי רק בתרופות להורדת החום,כשלא עזר הגעתי למיון ובצילום חזה אובחנה דלקת ריאות ואושפזתי,טופלתי בתמיפלו ובאנטיביוטיקה בשם טבניק,לאחר יומים שוחררתי ללא חום,עם שיפור בקוצר הנשימה,היום סיימתי את האנטיביוטיקה,בצילום חזה מהיום רואים נסיגה בדלקת הריאות,בבדיקה גופנית הריאות נשמעות בסדר ללא חירחורים או ציפצופים,עדין אני לא מורשה לחזור לעבודה וצריך לחזור על צילום החזה בעוד שבוע,האם אני אחרי שפעת החזירים?האם אני יכול להדביק אחרים?למה לא מורשה לחזור לעבודה? תודה מראש,

שלום אריק, 1. יתכן שהיתה לך שפעת ('חזירים' או אחרת) וייתכן שהיה לך זיהום אחר- כגון דלקת ראות חיידקית בלבד. 2. את השאלה מדוע אינך מורשה עתה לחזור לעבודה אתה צריך להפנות לרופא/ה התעסוקתי/ת הקשור/ה למקום עבודתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת