תעזרו לי בבקשה להבין

דיון מתוך פורום  שפעת

25/01/2011 | 15:00 | מאת: אירה

שלום רב, לפני 10 ימים הופיעו אצלי סימנים של שפעת. 5 ימים היה לי 40 חום הקאות ולאחר שבוע הושפזתי בבית חולים! לקחו לי בדיקות דם ובדיקת משטחים לשפעת החזירים. את המשטח לקחו ב 19.01 ואמרו לי שתהיה תשובה תוך 3 ימי עבודה. נכון להיום כבר עבר יותר משבוע . אנחנו כל יום מתקשרים לבית חולים וכל יום אומרים לנו שעדיין אין תשובה. היום דיברנו עם הרופא והיא אמרה שהם שלחו את הבדיקה לסרולוגיה ותשובה תהיה רק ביום חמישי! מה זה סרולוגיה ולמה שלחו את הבדיקה שלי? אני מאוד לחוצה. אין לי כבר חום ונשאר לי דלקת ריאות שאני מטפלת בה באנטיביוטיקה. לא ברור לי למה הם מושכים עם התשובה? תודה רבה

שלום אירה, גם לי לא ברור אם ולמה שלחו לך בדיקה סרולוגית לשפעת. הבדיקה המקובלת לאבחון מחלה זו היא 'משטח לוע-אף' לשפעת שמבוצע (בד"כ תוך יום עבודה אחד) בטכניקה הקרויה PCR. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת