בני חלה בשפעת חזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

24/01/2011 | 22:36 | מאת: אריאל

שלום, בנ בן ה-3.5 חולה בשפעת החזירים (תסמינים החלו להופיע אתמול): חום גבוה שעולה ויורד, שיעול,כאבי ראש ונזלת. איבחנתי אתמול באמצעות בדיקה בייתית, נבדק ע"י רופאת הילדים מס' פעמים ביומיים האחרונים. האם כדאי להתחיל את התמיפלו? יש לי תינוק בן 7 חודשים שהיה במגע יום לפני התסמינים, האם כדאי לתת טיפול לו ולנו ההורים? תודה

שלום אריאל, אני ממליץ להשתמש ב'טמיפלו' רק אצל חולי שפעת עם גורמי סיכון לפתח את סיבוכי המחלה או אצל אלו שמחלתם קשה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת