כל המשפחה חולה

דיון מתוך פורום  שפעת

18/01/2011 | 11:52 | מאת: אמיר

שלום, לאחר יומיים של חום מאד גבוהה (39.5) הקאות והרגשה כללית רעה (וחסרת תקדים מבחינתי) התחלתי לקבל תמיפלו. החום ירד (38) אך ההרגשה הקשה נשארה,כולל הבחילות.. במקביל בני הגדול שכב יום וחצי עם חום וכבר יומיים מרגיש מצויין. אתמול הבן הקטן העלה והוריד לסירוגין חום עם מעט הקאות, הוא לא אפטי ושותה טוב. טלי אישתי בחודש הרביעי להריון העלתה חום אתמול ללא בחילות כרגע . פרט אלי אף אחד אחד לא העלה חום מאד גבוהה. אני חושש שגם שאר בני הבית ידבקו ממני(אלא אם הם כבר חלו במשהו דומה ומוחלש?) מה אתה מציע לעשות לגבי הקטן ולגבי אישתי . תודה רבה על תשומת הלב.

שלום אמיר, 1. לנשים הרות עם חשד לשפעת אני ממליץ לשלוח 'משטח לוע אף' לנגיף, ולהתחיל טיפול ב'תמיפלו' לאחר מכן (ועד קבלת התשובה או למשך 5 ימים). 2. לפי תאורך, הבן הקטן (והבריא בד"כ) שלכם מסתדר היטב עם טיפול סימפטומטי בלבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת