תופעה מעניינת

דיון מתוך פורום  שפעת

17/01/2011 | 09:27 | מאת: שואל

מביקור באתר משרד הבריאות וקריאת הדו"ח האחרון, עולה כי השפעת הנפוצה כעת אינה שפעת חזירים...האין כך?

17/01/2011 | 10:11 | מאת: מידע

שנה שעברה היתה מעניינת, לא השנה. בשנה שעברה ראינו כאן כמעט אך ורק את נגיף שפעת החזירים. השנה זו שנה "נורמלית" שבה נפוצים שלושת נגיפי השפעת - H1N1 2009 (נגיף שפעת החזירים), ונגיפי H3N2 ו B (נגיפי שפעת עונתית). שלושת הנגיפים מכוסים ע"י תרכיב החיסון הנוכחי. גם בשנים קודמות (לפני 2009) שלושה זנים של הנגיף היו נפוצים.

שלום שואל, אכן, השנה/העונה נפוצים בארץ גם זנים אחרים של נגיפי שפעת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת