מחלה

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2011 | 16:53 | מאת: גילה

בני בן ה-6 השתעל מזה כיומיים (בעיקר בלילה). מאז החל החורף גם מנוזל. היום חזר מבית הספר והתלונן שקר לו. מדדתי חום - 38.3. בשל החום וכאבי הראש נתתי אקמולי. האם ניתן לחלות בשפעת ללא כאבי גרון ואוזניים? הילד התלונן על קור, כאב ראש, ובבוקר גם על כאב ברגל. יש לו כאב בלחי הפנימית. שיעול מזה כיומיים והנזלת המתמשכת (לא הרבה) נראית לי מהוירוס הקודם. האם זו שפעת?

שלום גילה, תאור מחלתו של בנך מתאים גם לשפעת (למרות שאין לו כאבי גרון ואזניים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת