שפעת חוזרת

דיון מתוך פורום  שפעת

13/01/2011 | 10:21 | מאת: משה

שלום לפני כחודש חליתי כפי הנראה בשפעת כל שהיא(אבחנת הרופא,לום שיעול חולשה כללית וכו') החל מאתמול התחילו אצלי שוב תופעות של נזלת חום חולשה כאב בגב התחתון ושיעול האם זה מעיד משהו על אופי המחלה וכו'

שלום משה, 1. אולי חלית לפני חודש בשפעת ועתה בזן אחר של שפעת. 2. אולי חלית לפני חודש בשפעת ועכשיו בזיהום נגיפי אחר. 3. אולי חלית לפני חודש בזיהום נגיפי אחר ועתה בשפעת. ...וקיימות עוד ואריאציות רבות לנושא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת