לחוצה מהחיסון

דיון מתוך פורום  שפעת

12/01/2011 | 10:42 | מאת: דנה

שלום אני מאוד רוצה להתחסן אבל מפחדת. פעם שמעתי על מקרי מוות מהחיסון. ממה זה יכול להיגרם?? החומר בחיסון גורם לזה? איך אפשר לדעת האם זה יכול לפפגוע? אני פעם עשיתי חיסונים נגד שפעת, האם זה אומר שאפשר להיות רגועה או שלא?

שלום דנה, 1. קיימות תיאוריות שונות שמנסות להסביר מדוע אנשים נפטרים לאחר התחסנות כנגד שפעת. 2. אין ביכולתי לחזות האם את תפתחי תופעות לוואי כלשהן לאחר התחסנות כנגד מחלה זו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת