חיסון נגד שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

10/01/2011 | 10:27 | מאת: נורית

שלום רב, בתי בת ה- 8 קבלה חיסון אחד נגד שפעת (הכולל הבנתי גם שפעת עונתית וגם שפעת חזירים) האם עליה לקבל חיסון נוסף? בשנה שעברה קבלה שני חיסונים נגד שפעת עונתית (שלא היה משולב בהם שפעת חזירים).

שלום נורית, אם בשנה שעברה בתך בת ה- 8 חוסנה לראשונה בחייה כנגד שפעת, ואם היא לא חוסנה גם כנגד 'שפעת החזירים', היא צריכה לקבל השנה "שני חצאים" של החיסון לשפעת. הרבה בריאות אפי

10/01/2011 | 12:37 | מאת: נורית

זה מה שכתוב בפנקס, האם פרושו "חצי" מנה? כי כשחיסנתי אותה הבנתי מהאחות שהילדה מקבלת מנת חיסון שלמה בכל פעם.

מנהל פורום שפעת