חיסון לילד

דיון מתוך פורום  שפעת

06/01/2011 | 20:05 | מאת: ענבר

שלום.בני בן ה 7 עשה חיסון 1 לשפעת ומאז עברו חודש וחצי ואני לא מצליחה להגיע לחיסון שני כי הוא מצונן כל הזמן ואמרו לי לא לחסן אותו כשהוא ככה.האם הוא מחוסן חלקית או מחוסן לסוג אחד של שפעת ולא לסוג אחר?אשמח לתשובה.וגם מדוע הוא מקבל את החיסון בשתי פעמים ואני בפעם אחת?

שלום ענבר, אם בנך חוסן לראשונה בחייו כנגד שפעת אזי - לאחר קבלת חצי מהחיסון- הוא נחשב כמחוסן חלקית בלבד כנגד 3 זנים של נגיף זה (שאחד מהם הוא 'שפעת החזירים'). הרבה בריאות אפי

07/01/2011 | 08:08 | מאת: ענבר

זו לא הפעם הראשונה שהוא מתחסן זו שנה שלישית כבר

מנהל פורום שפעת