מה לעשות?

דיון מתוך פורום  שפעת

04/01/2011 | 13:34 | מאת: גל

התחסנתי שנה שעברה כנגד שפעת החזירים אני אסמתית ברצוני לשאול 3 שאלות: 1. עלי להתחסן שוב השנה כנגד שפעת החזירים וגם שפעת רגילה? 2. שנה שעברה כזכור היתה בעיה עם מרכבי החיסון האים גם השנה יש בעיה עם האג'בט והחומר הנוסף? האים זה אותו חיסון או לחליפין החיסון כיום יותר בטוח??? 3. האים גם באמע "החורף" יש להתחסן? תודה.

שלום גל, 1. כחולת אסטמה מומלץ לך להתחסן כנגד שפעת מדי שנה. 2. החיסון השנה כולל את זן 'שפעת החזירים', ושני זני שפעת אחרים. 3. תרכיבי החיסון שיובאו השנה ארצה אינם כוללים אדג'ובנטים, ואלו שיובאו במזרקים אישיים אינם כוללים חומר משמר. 4. סביר ששיא השפעת עוד לפנינו כך שעדיין לא מאוחר להתחסן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת