שפעת בלונדון

דיון מתוך פורום  שפעת

28/12/2010 | 03:00 | מאת: שירה

שלום, בת 27, כרגע בחופשה בלונדון עד תחילת השבוע הבא. התחלתי לסבול היום מנזלת, התעטשות, וחום גבוה שמסרב לרדת (מעל 38) בנוסף ישנו דופק מהיר מאוד. יש לציין שבשבוע שעבר סבלתי מדלקת גרון, חום נמוך וצרידות וטופלתי בראפפן עד אתמול. האם יש צורך בפנייה לרופא מקומי או שמנוחה וטיפול בבית יספיקו? תודה

שלום שירה, תאור מחלתך אופייני לשפעת. אם את בקבוצת סיכון לפתח את סיבוכי המחלה הזו (או מצבך לא משתפר) מומלץ לך להיבדק בהקדם ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

28/12/2010 | 13:27 | מאת: מידע

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1341807/As-deaths-rise-Britain-teeters-brink-epidemic--Flu-crisis-hits-cancer-surgery.html

מנהל פורום שפעת