מה אחוז ההריוניות שחלו וכמה מהם הגיעו למצב מסוכן?

דיון מתוך פורום  שפעת

11/12/2010 | 18:46 | מאת: בהריון שבוע 31 +1

בהריון, משקל מאד תקין, אסטמה גבולית. מאד מאד לחוצה. בעבודתי המשרדית המפגש עם אנשים מאד מצומצם. הרופאים שלי חלקם ממליצים להתחסן חלקם טוענים שאפילו אקמול לא היו לוקחים בהריון בשבועות אלו. מה ידוע על נשים בהריון , כמה מהן חלו? כמה מאלו שחלו קבלו זאת במצב קשה וכמה לא? אשמח לתשובת הרופא המכובד ולמשתתפים בפורום שיש להם מידע אישי בנושא

שלום בהריון שבוע 31, אני מניח ששאלתך מתייחסת להתחסנות כנגד שפעת: 1. קבלת החיסון כנגד מחלה זו מומלצת לנשים הרות. 2. בנוגע לתחלואה של נשים הרות בארץ בשפעת- אני ממליץ לך להפנות את שאלתך ישירות למשרד הבריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת