אשמח לעזרתך!

דיון מתוך פורום  שפעת

09/11/2010 | 12:03 | מאת: עדי

שלום וברכה,אני סטודנטית שכרגע עובדת על פרוייקט מסויים,וזקוקה יותר מתמיד לנתונים של שפעת החזירים בתקופה המגפתית..הצלחתי להשיג את מספר מקרי החולים מתחילת המגפה במרץ 2009 ועד יוני 2009.אך לצערי לא הצלחתי מיוני ועד ינואר 2010.אשמח מאוד מאוד אם תוכל לעזור לי או לקשר אותו למישהו/ משהו שיוכלו לעזור לי.כבר בדקתי בwhoאבל שם זה באמת נתונים רק עד יוני.!ממש תודה רבה!

שלום עדי, הנתונים שאת מחפשת מרוכזים ע"י משרד הבריאות. נסי לפנות ישירות למשרד זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת