נטילת אוסילו ודומיהם למניעת שפעת

דיון מתוך פורום  שפעת

26/10/2010 | 13:12 | מאת: הילה

שלום ד"ר, אמנם התחסנתי אתמול אך מבקשת לדעת מהי מידת יעילותם של תכשירים הומואופתיים קרי, אוסילו במניעת השפעת. האם הם מהוים תחליף לחיסון? האם מומלץ ליטול אותם למרות החיסון? ושאלה נוספת, תוך כמה זמן החיסון הופך ליעיל? תודה

שלום הילה, 1. אינני מכיר את בטיחותו או את יעילותו של התכשיר "אוסילו", ואינני יכול להמליץ על השימוש בו בכלל, או כתחליף לשפעת בפרט. 2. החיסון כנגד שפעת נחשב כיעיל לאחר כ- 3 שבועות ממועד ההתחסנות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת