חיסון בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  שפעת

24/10/2010 | 21:20 | מאת: שרה

שלום רציתי לשאול האם אתה ממליץ (אתה! ולא משרד הבריאות) להתחסן בתחילת הריון? האם אני (המצויה בתחילת הריון) נכללת בקבוצת הסיכון עליה אתה ממלץ להתחסן? תודה רבה רבה תאחלת שתהיה שנה רגועה בלי ההיסטריה שהיתה בשנה שעברה ותודה על האופן בו הרגעת מדינה שלמה (בשנה שעברה)

שלום שרה, אני מניח שאת מתייחסת בשאלתך לחיסון כנגד שפעת: כתשובתי, אבחר דווקא לצטט את המלצות משרד הבריאות מהעונה שחלפה: אז ניתנה המלצה זו לנשים בטרימסטר שני או שלישי בלבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת