שפעת החזירים חוזרת?! מקרה ראשון אוקטובר 2010

דיון מתוך פורום  שפעת

21/10/2010 | 16:27 | מאת: אמנון

היום פורסם כי אובחנה צעירה כבת 20 הסובלת ממקרה של שפעת החזירים ממש כאן בישראל! זהו המקרה הראשון לסתיו 2010 וקיים חשש כי שפעת החזירים עומדת לפרוץ שוב! אולי כל אותם חיסונים שהעלו אבק על המדפים יוכיחו את עצמם כיעילים בסופו של דבר...

שלום אמנון, החיסונים הרגילים כנגד שפעת מכילים השנה גם את זן שפעת החזירים (+ שני זני שפעת צפויים אחרים), כך שבהחלט ל א מומלץ להשתמש בחיסונים ("שהעלו אבק על המדפים") מהעונה שעברה. הרבה בריאות אפי

23/10/2010 | 19:22 | מאת: רחל

מבית היצור של מש' הבריאות שמטרתה לדחוף את הציבור להתחסן. הטכניקה הזו כבר בשימוש מספר שנים, כפי שניתן לקרוא כאן: היערכות לחורף: איך מוכרים לנו את חיסון השפעת http://vaccinesinc.blogspot.com/2010/09/blog-post_24.html

23/10/2010 | 21:25 | מאת: בלי פאניקה, יש בריטניקה

אין חובה להתחסן ואף אחד לא מכריח אותך להתחסן. אם אינך בקבוצת סיכון תוכלי לוותר על זה. מאידך, דר' הלפרין ממליץ להתחסן לאלו השייכים לקבוצות הסיכון.

מנהל פורום שפעת