תופעות לוואי של חיסון שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  שפעת

20/10/2010 | 21:24 | מאת: לאה

לפני כשנה קיבלתי חיסון נגד שפעת החזירים במסגרת עבודתי. לאחר כשבוע חליתי בנזלת, שיעול, כמו בשפעת רק שהפעם בצורה קשה, שיעול קשה, ולמשך כשבועיים...תוך כדי המחלה הופיעו לי תופעות מוזרות בכפות הידיים - מצד אחד ירידה בתחושה ( כמו כפפה ) ומצד שני רגישות גבוהה לנגיעה בעור וכאבים עד המרפקים.קשה להסביר את התחושה... עברתי ועודני עוברת מרופא לרופא...אורטופדים, נוירולוגים...וכו'... כדי למצוא תשובה ומרפא...אבל כלום. כל הבדיקות והצילומים תקינים. אין אף אחד שיודע מה קרה ומה לעשות...וכולם "חושבים" שזה לא מהחיסון! ואני..אני נשארתי עם איכות חיים שירדה בצורה נוראה...עם קושי בתפקוד בעבודה...עם קושי בתפקוד בבית...עם כאב..עם קושי בהדפסת דברים אלה בגלל הרגישות באצבעות...ואין מושיע!!! כשאני יודעת שזה בעקבות החיסון לשפעת החזירים. האם גם אתה חושב שזה לא מהחיסון? מה לדעתך עלי לעשות? לאיזה רופא לדעתך עלי עוד ללכת?

שלום לאה, אני חושש שאין בידי כלים כדי לענות על השאלה האם סיבת התסמינים המתוארים בשאלתך היא החיסון כנגד 'שפעת החזירים', או כתובת רפואית מוסמכת שאליה אני יכול להפנות אותך כדי לקבל תשובה לשאלה הזאת. הרבה בריאות אפי

20/10/2010 | 22:44 | מאת: לאה

ד"ר הלפרין שלום:) תודה. מילה קטנה שבאה מהלב. על התשובה המהירה והכנה. יהיה טוב

מנהל פורום שפעת