ברצוני לשאול כמה שאלות לגבי חיסון שפעת החזירים.

דיון מתוך פורום  שפעת

16/10/2010 | 23:05 | מאת: קרסטין

אמא שלי לא מזמן קיבלה את החיסון ונהיו לה כמה תופעות לוואי כמו: ניראה כמו סוג של אלרגיה במצח ימין ולאחר יומיים התפשט לה על עין ימין ונהיה לה נפיחות על כל העין, כאבי ראש, חולשה, כאבי עצמות, שרירים. והשאלה שלי האם כל זה נורמלי? ואם אפשר לטפל בפריחות האלה בצורת תכשיריים ביתיים או לא, כי כדורעם שרופאים הביאו לה לא עוזר? אודה מאוד אם אקבל תשובה בהקדם האפשרי

שלום קרסטין, "נפיחות על כל העין, כאבי ראש, חולשה, כאבי עצמות ושרירים" שממשיכים מספר ימים לאחר קבלת חיסון כנגד שפעת אינן תופעות "נורמאליות", ומומלצת לאמך בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

18/10/2010 | 16:13 | מאת: קריסטין

הרופא אמר שיש לה כולסטרול נמוך ובגלל הסכרת..... זה ייתכן? ומה שאומר שתופעות אלה לא קשורות לחיסון?

מנהל פורום שפעת