חיסון נגד שפעת רגילה + חזירים השנה

דיון מתוך פורום  שפעת

09/10/2010 | 18:25 | מאת: הילה

שלום רב, קראתי את תשןבתך לאחת הפונות בפורום בנוגע לחיסון.. כפי שציינת ואני מצטטת ' החיסון החי מוחלש נקרא FLUMIST ויש בידנו פרטים מלאים עליו, אך לצערי משהב"ר לא טרח לפרסם פרטים על החיסונים המומתים שיובאו השנה ארצה (שם + חברה מייצרת)'. לאור זאת, האם ניתן לבחור בחיסון הרצוי - כלומר FLUNMIST לעומת חברה אחרת? כמו כן, האם החיסונים מכילים אדגו'בנט או שניתן לבחור עם או בלי? תודה רבה וערב טוב.

שלום הילה, 1. אם ה- FLUMIST מתאים לך את יכולה לבחור בו. 2 בנוגע לחיסון השפעת שבזריקות- למרות שאין בידי פרטים מלאים על התרכיבים השונים שיובאו השנה ארצה, אני מניח שהם לא כוללים אדג'ובנטים. הרבה בריאות אפי

10/10/2010 | 14:39 | מאת: הילה

מנהל פורום שפעת