שאלה

דיון מתוך פורום  שפעת

10/09/2010 | 14:53 | מאת: לימור

אתמול קמתי בבוקר עם חולשה וקצת כאב גרון וכאב ראש לקחתי אקמול שפעת אחד וכדור מציצה,אני ללא חום מרגישה חלשה ביותר מזיעה מאוד,וגם בצהריים אתמול הרגשתי גירודים ברגל אחת וראיתי מעין 5 עקיצות של יתוש מגרדות מאוד ונפוחות מאוד האם יש שייכות לשני הדברים....יש לציין שהיום קמתי עם תחושת עייפות כאבי ראש חולשה ונפיחות בעקיצותץץץץכמו מה זה נראה הצטננות?ויראלי?והעקיצות?יש לציין שהתינוקת שלי מקוררת גם ,ובעלי גם...

שלום לימור, תיאור מחלתך מתאים לזיהום נגיפי/ויראלי, כמו גם לבעיות אחרות. אם מצבך לא משתפר מומלצת בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת