דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  שפעת

30/05/2010 | 19:01 | מאת: שלי

שלום אני בהריון בשבוע 22 + עשיתי בדיקת שתן +תרבית ויצא התוצאות גדול מ-100,000 GRUP B- ALL ISOLATES AND SENSITIVIT הגנקולוג שלי אמר שאין צורך לקחת אנטיביוטיקה כי זה לא יעזור אבל ברגע של הלידה יש לידע אותם וצריך לתת לי אנטיביוטיקה והכי חשוב לשתות הרבה (חייבת לציין אין לי גירודים/ צריבות) האיתי רוצה חוות דעת נוספת מה לדעתך אני צריכה לעשות? אני ממש מפחדת תודה

שלום שלי, 1. אין סיבה לפחד. 2. אני מסכים עם הרעיון של שתיית הרבה נוזלים, וממליץ לך גם לקחת טיפול אנטיביוטי (למשל מוקסיפן 250 מ"ג שלוש פעמים ביום למשך שבוע). 3. בנוסף, בזמן הלידה תצטרכי כנראה לקבל טיפול אנטיביוטי כדי למנוע את הדבקת העובר/ילוד בחיידק זה (בזמן המעבר שלו בתעלת הלידה). הרבה בריאות אפי

31/05/2010 | 08:43 | מאת: שלי

אני קצת מבולבלת כי הגנקולוג שלי אמר לא לקחת אנטיביוטיקה ואני לא יודעת מה לעשות האם במידה ואני לא יקח אנטיביוטיקה מה יכול לקרות? תודה

31/05/2010 | 08:43 | מאת: שלי

אני קצת מבולבלת כי הגנקולוג שלי אמר לא לקחת אנטיביוטיקה ואני לא יודעת מה לעשות האם במידה ואני לא יקח אנטיביוטיקה מה יכול לקרות? תודה

מנהל פורום שפעת