האם זן שפעת חדש פעיל כרגע?

דיון מתוך פורום  שפעת

21/05/2010 | 21:43 | מאת: דני

קרובי משפחתי חלו בשפעת לפני שבועיים ולפני מס' ימים (שמי מקרים שונים). שניהם מחוסנים נגד שפעת חזירים ונגד שפעת עונתית (החיסון שניתן בספט' 2009). שמעתי על עוד חולים שנדבקו בשפעת בשבועות האחרונים. האם יודע לך על זן חדש של נגיף השפעת? האם זה חריג שנגיף שפעת פעיל בתקופה הזו של השנה?

שלום דני, לא כל 'מחלה דמוית שפעת' נגרמת ע"י נגיף שפעת, ואני לא שמעתי על הגעתו של זן חדש של נגיף השפעת לישראל בתקופה האחרונה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת