שלום

דיון מתוך פורום  שפעת

10/04/2010 | 02:20 | מאת: יהלי

היה לי חום גבוהה במשך יומיים שנע בין 38.5 ל-39.7 בנוסף הקאתי, נתפסו לי השרירים, היו לי הרבה סחרחורות מעבר למה שאני רגילה כשאני חולה ודוקא נזלת וכאב גרון היו לי פחות. ביום השלישי ירד החום אבל עדיין היו לי סחרחורות והחיך העליון שלי היה רדום למשך יומיים (אני מניחה שזה לא ממש קשור..) . חברה אמרה לי שהיא פעם קראה מאמר על שפעת החזירים והתסמינים נשמעים דומים. האם יש אפשרות כזאת? אני ממש לא רוצה להדביק אף אחד בסביבה שלי, ולמיטב הבנתי הנגיף מדבק כשבוע לאחר שהשפעת עוברת.

שלום יהלי, תאור מחלתך מתאים (גם) ל'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת