חום ושעול

דיון מתוך פורום  שפעת

01/04/2010 | 19:12 | מאת: סרגי

שלום!אני חליתי ליפני כ4 חודשים,היו תסמינים של שפעת יחד אם חום 37-2,37-6.שעול נוראי.נעלם גם כול.נתנו לי תמיפלו,פרדניזון,ודוקסילין.כל זה לא עזר,אך לאת לאת כול חזר,הריאות יותר נקיות אבל עדיין משתעל יחד אם חולשה כללית.נישאר גם חום:בבוקר 36-6.צהריים מגיעה ל37-5,6.בערב שוב יורד.בדיקות דם תקינות.יתכן שזה סיבוכים של שפעת חזירים?תודה מראש והרבה בריאות!

שלום סרגי, תיאור מחלתך איננו אופייני לסיבוך של 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת