קוצר נשמימה

דיון מתוך פורום  שפעת

27/03/2010 | 16:58 | מאת: אני

שלום ד"ר, מזה כמעט חודש אני סובלת מכאב גרון, צרידות שהשתפרה כבר, חום ליומיים ואחרי שבוע ליום נוסף, חולשה, ליחה סמיכה, בקיצור וירוס עקשני ומעצבן, היתה לי גם לאחרונה מחלת הנשיקה לפי בדיקות דם. טופלתי בזינט ורוליד שלא עזרו להרגשתי להשתפר. אני דוקא לא סבורה שהיתה לי שפעת חזירים אבל הסיכוי הקטן הזה שכן, גורם לי לחשש רב. אתמול בלילה הרגשתי שכשאני נושמת עמוק לא נכנס לי אויר לריאות, הרגשתי שאני מחרחרת והשיעול הוציא את הליחה, ונכנסתי ללחץ על גבול ההיסטריה, זה היה מאוד לא נעים בלשון המעטה. ביומיים האחרונים אני מרגישה כל הזמן קוצר נשימה. נמאס לי ללכת לרופאים, הגענו למסקנה שזה וירוס שצריך לחכות בסבלנות שיעבור. אך בכל זאת אני חוששת שיש משהו מעבר, למה קשה לי לנשום? האם לייחס את זה לתקופה לחוצה? זה מרגיש לי יותר רציני מזה... אין לי חום כבר שבועיים, האם יכול להיות שמשהו בריאות מתפתח בכמה שעות ומתדרדר כ"כ מהר? אני זוכרת שבתחילת החורף סיפרה צעירה בת 27 שהיא אמרה לאמה שהיא לא מרגישה טוב ולאחר כמה שעות מצאה את עצמה מונשמת בבי"ח בגלל שפעת החזירים, זה לא יוצא לי מהראש... איך זה קורה??? אולי אפ אבין את הדינמיקה של המחלה אהיה לחוצה פחות ?! תודה רבה על עזרתך

שלום אני, כיוון שאין לך עדיין איבחון של מחלה כלשהי, אני חושש שאינני יכול להסביר לך את ה'דימניקה' של המחלה הזו. אם מצבך איננו משתפר, אני ממליץ לך על המשך ברור ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

27/03/2010 | 19:38 | מאת: אני

מנהל פורום שפעת