האם אפשר לחלות בשפעת חזירים גם לאחר חיסון?

דיון מתוך פורום  שפעת

15/03/2010 | 03:21 | מאת: אסתי

הנני בת 60 וקיבלתי חיסון (עם אדג'וונט) נגד שפעת החזירים לפני כשלושה חודשים. מזה כחודש אני משתעלת, היה לי חום לא גבוה (37.7 מכסימום ולסרוגין) וכאב גרון. טופלתי באנטיביוטיקה, אניהלציה וראולין. לאט לאט זה השתפר ולפני כשבוע היה נדמה לי שהחלמתי. אלא שכעבור יומיים שלושה שוב חזר השיעול המטריד עם ליחה סמיכה. כמו כן יש לי כעת גם מחושים בבטן. לא סובלת משילשולים והקאות ואין לי חום או כאב גרון. האם כל זה מצביע על השפעת למרות החיסון? תודה.

שלום אסתי, גם אנשים שהתחסנו כנגד 'שפעת החזירים' יכולים לחלות במחלה זו, אך הסבירות לכך נמוכה. היעדר חום מוריד עוד יותר את הסבירות שאת חולה בשפעת. הרבה בריאות אפי

15/03/2010 | 09:13 | מאת: אסתי

מנהל פורום שפעת