לעשות או לא לעשות...

דיון מתוך פורום  שפעת

08/03/2010 | 11:20 | מאת: מירב

שלום, אני בשבוע ה- 15 להריון. בעיקרון תכננתי לעשות חיסון כנגד שפעת החזירים אך נראה ש"המגיפה" חלפה (האמנם?) ומזג האויר אביבי (ואף קייצי) משהו. האם הסיכוי לחלות בשפעת החזירים נמוך יותר כרגע? האם כדאי לוותר על החיסון? (ממנו אני חוששת) אשמח לתשובה כנה... יום נפלא!

שלום מירב, 1. נכון לעת הנוכחית- הסיכוי לחלות ב'שפעת החזירים' בארץ הוא נמוך. 2. למרות זאת, משרד הבריאות לא שינה את המלצותיו בנושא ההתחסנות כנגד מחלה זו. הרבה בריאות אפי

10/03/2010 | 22:48 | מאת: מירב

מנהל פורום שפעת