תסימינים

דיון מתוך פורום  שפעת

02/03/2010 | 12:25 | מאת: moshosh

שלום, בעלי מקורר חזק, מעט משתעל וכואב לו קצת הגוף, סה"כ הוא די מתפקד למרות שהוא מעט חלש. אין לו חום. תיתכן שפעת החזירים ללא חום??? בעלי משוייך לקבוצת סיכון? האם ניתן לעשות את משטח הגרון על מנת לגלות באיזה נגיף מדובר?

שלום MOSHMOSH, 1. 'שפעת חזירים' יכולה להסתמן גם ללא חום, אך הסבירות לכך איננה גבוהה. 2. אם בעלך הוא אדם בריא בד"כ, לא סובל מהשמנת יתר קיצונית (ומן הסתם הוא גם לא בהריון....)- אז הוא איננו נכלל בקבוצות הסיכון לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

02/03/2010 | 13:38 | מאת: moshosh

תודה לך על תגובתך המהירה. בעלי חולה לב, האם נכלל בקבוצת סיכון? כמו כן כנראה בתי התינוקת נדבקה ממנו כיוון שהיא מצוננת (ללא חום). כיצד לנהוג? בעלי היה אצל הרופא והרופא נתן לו tamiflu למרות שלא ידע בוודאות אם נדבק בשפעת חזירים אלא ציין שהכדורים בשל היותו משוייך לקבוצת סיכון. האם יש צורך לבודדו?

מנהל פורום שפעת