חלק ראשון עשיתי וחלק שני לא

דיון מתוך פורום  שפעת

23/02/2010 | 18:40 | מאת: שרה

יש לי 2 ילדים אחת בת 7.5 והשני בן 3 עשיתי להם חיסון נגד שפעת חזירים חלק ראשון אמרו לי לחזור לאחר 3 שבועות לקבל חלק 2 חזרתי ולא היה גם שבוע אחרי חזרתי ולא היה לאחר מיכן חלו הילדים כל אחד בתורו במחלת חום והתקררות וכבר עבר חודשיים ולא עשו את החלק השני בקופ"ח אמרו לא משנה רציתי לשאול מה ההשלכות האם לעזוב את זה או לעשות את החלק השני

שלום שרה, חיסון ילדים (מתחת לגיל 10) בזריקה אחת בלבד כנגד 'שפעת החזירים' (מתוך השתיים המומלצות ע"י משהב"ר) משמעותה שהם נחשבים כמחוסנים חלקית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת